LES RESIDÈNCIES /  INSTAL·LACIONS TECNOLÒGIQUES

SISTEMA DE DADES

 

Les residències disposen d’una base de dades informatitzada i d’un arxiu clínic on s’especifica cadascuna de les àrees professionals en el que consta tota la información del resident, on es va enregistrant l’ evolució del seu estat des del momento de l’ ingrés.

 

Tota la información es confidencial i es troba enregistrada en un centre de gestió de dades.

 

 

SISTEMA DE TELEFONIA

 

Es disposa d’una central telèfonica a recepció que distribueix les trucades de l’exterior als diferents despatxos dels professionals que ofereixen una atenció directa, així com, la possibilitat de contactar amb els usuaris dels centres.

 

 

SISTEMA DE TELEVISIÓ

Els salons disposen de diversos aparells de televisió distribuïts de tal manera que permeten veure-la des de qualsevol punt de la sala. Aquests aparells permeten que els residents de manera conjunta, puguin gaudir de determinats programes d’interès.

 

Tanmateix, les habitacions tenen conexión TV.

 

 

SISTEMA DE TIMBRES I COMUNICACIONS EN DORMITORIS I BANYS

 

Les habitacions i banys compten amb un sistema de comunicación i alarma que permet contactar amb una central on es recullen les demandes i es redistribueixen al servei competent.

 

 

SISTEMA DE VIDEOVIGILÀNCIA

 

Els centres disposen d’un sistema de camares de seguretat instal.lades en diversos espais. Aquest sistema està pensat amb la finalitat única i exclusiva de vigiliar les instal.lacions sempre respectant la normativa vigent corresponent.

 

 

Sant Roc Miramar

© Sant Roc Miramar       Avís legal   Crèdits
info@santrocmiramar.cat

Av. Maresme, 21 - 23 i 29
08360 Canet de Mar
Tel. 93 794 32 42 / 638 92 88 88
Canal Ètic
Horaris de visites:

de 09:00 a 19:00
 
Es prohibeix l'ús total o parcial de qualsevol text o imatge que aparegui a la pàgina web sense el consentiment escrit de Sant Roc de Canet i/o Miramar de Canet.