LES RESIDÈNCIES /  ALTRES SERVEIS

ACOMPANYAMENTS

 

Els acompanyaments són de carácter privat per part del personal del centre i van destinats a atendre aquells residents quan així ho sol.licitin, i en els següents casos:

 

  • Quan la família i l’equip interdisciplinar creu adequat que el resident realitzi sortides fora del centre. Són sortides lúdiques i es realitzen en aquells casos que la família no pot visitar tan periòdicament con voldríen.
  • Quan el resident ha hagut de ser hospitalitzat i la família, o persona de referencia sol.licita un acompanyant per a que tingui cura del mateix resident a l’ hospital.
  • Quan les famílies no poden acompanyar al resident en una de les visites hospitàlaries de consultes externes, o qualsevol altra gestió.

 

TRANSPORT

 

  • Existeix la possibilitat de que aquelles persones que precisin d’un transport adaptat puguin fer ús d’un servei extern en els seus desplaçaments, be sigui per assistir al nostre servei de centre de dia com per d’altres trasllats.

 

  • L’Ajuntament de Canet ofereix a la población un servei d’autobus amb parada a l’Avinguda Maresme que enllaça diversos punts de la villa, l’estació de tren de Canet de Mar, la població de Sant Pol de Mar i l’Hospital de Calella.

 

ASSESSORAMENT I TRAMITACIÓ BUROCRÀTICA

 

  • L’objectiu d’ aquest servei és el de facilitar als nostres residents i als seus familiars la possibilitat de realizar des dels centres tràmits tan diversos com una declaració de la renda, renovar el Document Nacional d’Identitat entre d’ altres.

 

ASSESSORAMENT EN AJUTS TÈCNICS

 

  • Des dels centres ens coordinem amb especialistes externs d’audiometria, dentista i d’òptica amb la finalitat d’apropar-los a aquells residents que així ho precisin. Tanmateix s’agiliten tràmits, a través de l’Institut Nacional de la Seguretat Social, d’aquelles prestacions ortopèdiques requerides pels nostres usuaris.

 

ACTIVITATS

 

  • Com a servei opcional, també realitzem excursions i sortides fora del centre. Dos cops al mes, s’organitza una sortida amb l’objectiu de que un grup de residents passi una estona divertida fora del centre i trenqui amb la rutina diària.

 

 

Sant Roc Miramar

© Sant Roc Miramar       Avís legal   Crèdits
info@santrocmiramar.cat

Av. Maresme, 21 - 23 i 29
08360 Canet de Mar
Tel. 93 794 32 42 / 638 92 88 88
Canal Ètic
Horaris de visites:

de 09:00 a 19:00
 
Es prohibeix l'ús total o parcial de qualsevol text o imatge que aparegui a la pàgina web sense el consentiment escrit de Sant Roc de Canet i/o Miramar de Canet.