COMUNICACIÓ /  ACTUALITAT
Presentació web Canal Ètic

01/02/2024

SANT ROC DE CANET, S.L. és una entitat fermament compromesa amb el compliment normatiu, les bones pràctiques, la transparència, la igualtat, la sostenibilitat i l'eficiència, tant en les relacions amb el personal com amb tercers.


A l'efecte de donar compliment a aquests principis, s'ha implantat un Canal Ètic, el qual podrà ser utilitzat per part de qualsevol persona.

 

El Canal Ètic permet que les comunicacions puguin dur-se a terme de manera segura, confidencial i anònima a través d'una plataforma digital on l'informant podrà mantenir-se en contacte amb l'organització preservant la seva identitat.


La informació facilitada a través del Canal Ètic es tractarà als únics efectes d'analitzar, detectar, denunciar i, en el seu cas, evitar conductes potencialment il·lícites

 

El Canal Ètic és gestionat per una entitat externa, garantint així la màxima confidencialitat, independència, eficàcia i objectivitat respecte a les comunicacions que es realitzin.

Pot consultar el protocol de gestió del Canal Ètic aquí.

Igualment, pot realitzar qualsevol comunicació través del següent enllaç: Formular Notificació 

o consultar l'estat de la seva comunicació a través del següent: Gestionar notificació 

 

Sant Roc Miramar

© Sant Roc Miramar       Avís legal   Crèdits
info@santrocmiramar.cat

Av. Maresme, 21 - 23 i 29
08360 Canet de Mar
Tel. 93 794 32 42 / 638 92 88 88
Canal Ètic
Horaris de visites:

de 09:00 a 19:00
 
Es prohibeix l'ús total o parcial de qualsevol text o imatge que aparegui a la pàgina web sense el consentiment escrit de Sant Roc de Canet i/o Miramar de Canet.